Cautare MyKaraoke

Contact MyKaraoke.ro

Ne puteti contacta la:
Email: info@mykaraoke.ro
mykaraoke@gmail.com
YM ID: Trimite un Mesaj!  MyKaraokeRo
Mobil: 0747 52 18 22
Mobil: 0763 49 11 49
Fax: 031 816 86 84
Copyright © 2008 - 2011 MyKaraoke.ro - All Rights Reserved. Un produs Blogger.
5 octombrie 2011

PostHeaderIcon FunkWhite live la Green Party Tour Bacau – lansare single JUMP


Vineri 7 Octombrie si Sambata 8 Octombrie la Bacau va avea loc cel mai mare eveniment DANCE al momentului, GREEN PARTY TOUR 2011 unde trupa FunkWhite a fost invitata sa sustina un show 100% LIVE alaturi de Sasha Lopez, Broono, Ale Blake, DJ Pity G (turcia), Arando Marquez, F. Cristina, DJ Mykke by VELVETcity & Mc Nino.
Green Party Tour este un eveniment realizat de echipa care organizeaza si premiile muzicale Romanian Top Hits Gala Awards si se va desfasura vineri 8 Octombrie si sambata 9 Octombrie incepand cu ora 23.00 la cortul de la intrarea B a stadionului municipal Bacau. La Green Party Tour cei prezenti se vor putea distra pe cele mai noi hituri alaturi de unii din cei mai buni artisti aflati in topurile internationale.



Sambata 8 octombrie trupa FunkWhite va sustine un SHOW 100% LIVE ocazie cu care va lansa si noul single JUMP urmat de un program BACK to BACK DJ’s cu Quba si Alex Tee, componenti ai trupei FunkWhite si producatori de muzica la Rolla 7 Records ce colaboreaza cu foarte multi DJ si artisti internationali. Detalii suplimentare despre eveniment la https://www.facebook.com/event.php?eid=121280537977007


FunkWhite este o trupa compusa din trei membri: Teena, Quba & Alex Tee ce ofera show-uri (concerte) LIVE (nu playback).
FunkWhite a luat nastere in luna Februarie 2011, luna in care Quba si Alex Tee lucrau la o serie de negative ce urmai a fi baza unui nou proiect musical.
O cunostinta comuna a facut posibila intalnirea dintre Teena si cei doi producatori. La scurt timp s-au intalnit pentru prima data in studioul de inregistrari Rolla 7 Records si au inceput lucrul la una dintre piesele pe care baietii le aveau deja pregatite si anume “Louder”. Aceasta piesa s-a bucurat de un feedback pozitiv, Teena, Quba si Alex Tee hotarand sa continue colaborarea si totodata sa formeze o trupa. Gasirea unui nume pentru aceasta trupa a fost relative usoara…erau in studio, ascultau o piesa foarte funky si intamplarea a facut ca toti sa fie imbracati in acel moment in alb. Intr-un moment de sclipire Alex Tee a propus ca trupa sa se numeasca FunkWhite…Teena si Quba au fost de accord cu denumirea propusa si astfel au lansat piesa “Louder” sub denumirea de FunkWhite.
A urmat inregistrarea celei de a doua piese FunkWhite intitulata “Can You” diferita ca si sound fata de prima. Dupa ce si-au dat seama ca si aceasta piesa a fost apreciata cei trei au luat in considerare crearea unui album. In urmatoarele trei luni dupa foarte multe ore de munca si nopti petrecute in studio cei trei au terminat un album cu 10 piese pe care l-au intitulat “Human Friendly”. Acest album abordeaza mai multe genuri muzicale printre care Electro Dance, House si Progressive si va fi lansat in curand in afara tarii dupa care urmand lansarea si in Romania.
FunkWhite are o tinta precisa…aceea de a transmite energie pozitiva, precum si sentimente prin intermediul muzicii pe care o produc. Ei spera sa ajunga pe marile scene ale lumii unde sa fie la unison cu publicul.

Detalii suplimentare, fotografii, video & audio pe:

Asculta TEASER SONGS FunkWhite




Detalii suplimentare despre eveniment si FunkWhite (booking) la mcnino@gmail.com / funkwhite@gmail.com / +4 0747 521 822

0 comentarii:

Comunitate MyKaraoke

an image Facebook Twitter Blog MyKaraoke Hi5 YouTube Twitpic

Evenimentul urmator MyKaraoke

Click pentru DETALII

Click pentru DETALII

MyKaraoke pe Facebook

MyKaraoke pe Twitter

Twitpic MyKaraoke.ro